aikaa alkuun

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen...

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen tehtävien vaativuuden arviointi- ja näin sen teen?

Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusalalla (TS) on kunnassa oltava yhtenäinen sopimuksen mukainen palkkausjärjestelmä, jonka perusteiden on oltava henkilöstön tiedossa.

Palkkausjärjestelmä edellyttää paikallisen arviointijärjestelmän vahvistamista. Tämän koulutuksen tavoitteena on luoda selkeä kuva teknisen henkilöstön sopimusalan (TS) mukaisesta tehtävän vaativuuden arvioinnista ja sen yhteydestä koko kunnan palkkausjärjestelmään.

Koulutus on tarkoitettu hallintojohtajille, henkilöstöjohdolle ja -asiantuntijoille sekä esimiehille, joiden tehtävänä on toteuttaa tehtäväkuvauksia ja työsuorituksen arviointeja.

Kouluttajana toimii Henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg, Mänttä-Vilppulan taidekaupungista.

Ohjelma:

9:00 Tervetuloa koulutukseen! - Johdatus päivään

Teknisen henkilöstön sopimuksen (TS) mukainen tehtävän vaativuuden arviointi (TVA)

Teknisten sopimuksen mukainen arviointijärjestelmä

TS- kehittämisryhmä

Tehtäväkuvaukset ja tehtäväkohtaisen palkan määräytymisperusteet

Teknisen sopimuksen mukaisen arviointijärjestelmän pääpiirteet
-muut tehtävän vaativuudessa huomioitavat asiat, kuten lisätehtävät ja –vastuu, esimiesasema tms.

Miten tehtävän vaativuutta mitataan?

Arviointimenetelmät ja niiden valinta

Muut palkkausjärjestelmän mukaiset palkkauksen osat
-mm. henkilökohtainen lisä ja ammattialalisä

Kertaluonteisten palkkauserät

12.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana kaksi 10 min. taukoa sopivina ajankohtina.

Ilmoittaudu koulutukseen 4.12. mennessä.

TEKNISET LISÄTIEDOT

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen hinta: 175 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja.

Ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1450 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1750 euroa (+ alv 24 %)
Jos enemmän osallistujia, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö:
koulutuspäällikkö Eija Väätäinen
eija.vaatainen@hallintoakatemia.fi
Hinta: 217 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu