Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Uusi tiedonhallintalaki - mitä käytännössä juuri nyt?

Tiedonhallinnan uudistamisen tavoitteena on varmistaa tietojen monipuolinen, sujuva ja turvallinen hyödyntäminen julkisissa palveluissa. Tiedonhallintalaki on herättänyt runsasta keskustelua valmistelun aikanakin.

Koulutuksessa pohditaan uudistuksen vaikutuksia kuntiin, kuten esimerkiksi tiedon säilyttämiseen, tietoturvallisuuteen ja asiakirjahallintaan sekä viranomaisten väliseen tietojenvaihtoon.

Koulutuksessamme pohditaan erityisesti asiaa siitä näkökulmasta, mihin kunnissa pitää nyt valmistautua ja varautua. Mitä juuri nyt voidaan tehdä käytännössä?

Koulutus on tarkoitettu kunnissa asiakirjahallinnon ja vastaavien asioiden kanssa työskenteleville sekä heille, joiden on tarkoitus ohjata muutosten täytäntöön viemistä kunnissa.

Kouluttajana toimii tieto- ja teknologia-asiantuntija Jarkko Koivuniemi.

Palautetta vastaavasta koulutuksesta: "Kouluttaja oli selkeä ja asiaan hyvin perehtynyt. Myös tekninen toteutus oli onnistunut."

OHJELMA:

13.00 Koulutuksen avaus

Mitä pitää olla valmiina missäkin vaiheessa - aikataulut

Uusi tiedonhallintalaki tiivistettynä: keskeisimmät ehdotetut muutokset ja uudistukset - muutosten vaikutus kunnissa

Miten kunta voi varautua uudistukseen?

Tietoturvallisuus ja miten kunta voi varautua siihen?

Vaikutukset asiakirjahallintaan ja asiakirjojen kanssa työskentelyyn

15.00 Koulutuksen päätös

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 27.9.2019!

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen yhteyshenkilöt:
Sisältö: Ulla Tirronen, ulla.tirronen@hallintoakatemia.fi
Käytännön järjestelyt: Minttu Jäkälä, minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu