Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Uusi tiedonhallintalaki - mitä käytännössä juuri nyt?

Tiedonhallinnan uudistamisen tavoitteena on varmistaa tietojen monipuolinen, sujuva ja turvallinen hyödyntäminen julkisissa palveluissa. Tiedonhallintalaki on herättänyt runsasta keskustelua valmistelun aikanakin.

Koulutuksessa pohditaan uudistuksen vaikutuksia kuntiin, kuten esimerkiksi tiedon säilyttämiseen, tietoturvallisuuteen ja asiakirjahallintaan sekä viranomaisten väliseen tietojenvaihtoon.

Koulutuksessamme pohditaan erityisesti asiaa siitä näkökulmasta, mihin kunnissa pitää nyt valmistautua ja varautua. Mitä juuri nyt voidaan tehdä käytännössä?

Koulutus on tarkoitettu kunnissa asiakirjahallinnon ja vastaavien asioiden kanssa työskenteleville sekä heille, joiden on tarkoitus ohjata muutosten täytäntöön viemistä kunnissa.

Kouluttajana toimii tieto- ja teknologia-asiantuntija Jarkko Koivuniemi.

Palautetta vastaavasta koulutuksesta: "Kouluttaja oli selkeä ja asiaan hyvin perehtynyt. Myös tekninen toteutus oli onnistunut."

OHJELMA:

13.00 Koulutuksen avaus

Mitä pitää olla valmiina missäkin vaiheessa - aikataulut

Uusi tiedonhallintalaki tiivistettynä: keskeisimmät ehdotetut muutokset ja uudistukset - muutosten vaikutus kunnissa

Miten kunta voi varautua uudistukseen?

Tietoturvallisuus ja miten kunta voi varautua siihen?

Vaikutukset asiakirjahallintaan ja asiakirjojen kanssa työskentelyyn

15.00 Koulutuksen päätös

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 27.9.2019!

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen yhteyshenkilöt:
Sisältö: Ulla Tirronen, ulla.tirronen@hallintoakatemia.fi
Käytännön järjestelyt: Minttu Jäkälä, minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu