aikaa alkuun

Tee kunnasta vetovoimainen työpaikka kannustavalla henkilöstöjohtamisella

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Tee kunnasta vetovoimainen työpaikka kannustavalla henkilöstöjohtamisella

Kuntien nykyisistä työntekijöistä noin 45 prosenttia jää eläkkeelle seuraavien 20 vuoden aikana. Kilpailu osaavasta työvoimasta tulee kiihtymään tulevaisuudessa.

Iso kysymys on, miten kunta-alalle saadaan osaavaa työvoimaa ja miten kunnista tehdään houkuttelevia työpaikkoja. Voiko aineeton ja aineellinen palkitseminen olla henkilöstöjohtamisessa yksi keino tehdä kunnista vetovoimaisia työyhteisöjä myös nuorille työntekijöille.

-mitä ovat aineettoman ja aineellisen palkitsemisen keinot?

Tässä koulutuksessa käymme läpi, miten kunnassa voidaan johtaa ja kannustaa palkitsemisen keinoin ja samalla parantaa kunnan mainetta työnantajana.

Aineettoman palkitsemisen tärkeys korostuu erityisesti taloudellisesti haasteellisessa tilanteessa, jolloin on löydettävä innovatiivisia, kustannustehokkaita kannustimia, jotka aidosti motivoivat henkilöstöä.

Mitä nämä keinot ovat ja miten niitä voidaan soveltaa siten, että se ohjaa kunnan toimintaa, parantaa tuloksellisuutta ja lisää työtyytyväisyyttä?
Koulutus on tarkoitettu henkilöstöjohdolle, toimialajohdolle ja esimiehille sekä palvelusuhdeasiantuntijoille.

Maanantaina 28.10.2019 klo 13.00 -15.00

Kouluttajana toimii Terttu Pakarinen, Tmi CompOrganisations Terttu Pakarinen

Testaa yhteytesi toimivuus 12.45

Ohjelma:
Klo 13.00 Koulutuksen avaus


Palkitsemisen tavoitteet johtamisessa
-Esimiehen työvälineet kannustamisessa

Aineettomat palkitsemistavat työmotivaation lähteenä
-Aineettoman palkitsemisen muodot

Palkitseminen osana kunnan henkilöstöjohtamista
-Tuloksellisuus suorituksen johtamisen tavoitteena
Yksi tauko 10 min. koulutuksen lomassa

Klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittaudu koulutukseen 22.10.2019 mennessä.

Koulutuksen hinta 145 euroa (+24 % alv)

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu