aikaa alkuun

Julkisuuslaki pöytäkirjanpitäjälle

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Julkisuuslaki pöytäkirjanpitäjälle

Koulutuksessa käsitellään pöytäkirjan pitäjän ja pöytäkirjatiedon näkökulmasta julkisuuslain keskeisiä asioita. Pöytäkirjanpitäjän työssä on suuri merkitys sekä suullisella että asiakirjajulkisuudella. Kokoustilanteissa tapahtuva tietojen käsittely sekä listoilla ja pöytäkirjoissa tapahtuva tiedon käsittely, siirto ja säilyttäminen ovat pöytäkirjanpitäjän työn näkökulmasta tärkeitä, mutta välillä monitulkintaisia asioita.

Koulutuksessa pohditaan tiiviisti erilaisten kokous- ja pöytäkirjatilanteiden ja materiaalien käsittelyä ja käyttäytymistä. Koulutus on tiivistetty tietopaketti julkisuuslain keskeisistä asioista pöytäkirjan pitämistyössä. Koulutus on käytännönläheinen ja aihetta käsitellään käytännön esimerkkien kautta. Kouluttajalla on myös kokemusta pöytäkirjan pitäjän työstä.

Koulutus on tarkoitettu kunnan eri toimielinten pöytäkirjanpitäjille. Koulutuksen aikana näkökulma pidetään pöytäkirjan pitäjän työn kannalta keskeisissä asioissa.

Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta.

OHJELMA:

10.00 Koulutus alkaa

Julkisuuslain keskeiset vaikutuksen pöytäkirjanpitäjän työhön
Kokouksen julkisuus ja kokouksessa käsiteltävän aineiston julkisuus - missä vaiheessa julkista ja kenelle?
Salassapidettävät tiedot ja henkilötiedot pöytäkirjassa
Pöytäkirjan tiedoksianto ja julkisuus - mikä on julkista ja kenelle

12.00 Koulutus päättyy

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 12.5.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Minna Jäkälä, minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu