aikaa alkuun

Julkisuuslaki pöytäkirjanpitäjälle

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Julkisuuslaki pöytäkirjanpitäjälle

Koulutuksessa käsitellään pöytäkirjan pitäjän ja pöytäkirjatiedon näkökulmasta julkisuuslain keskeisiä asioita. Pöytäkirjanpitäjän työssä on suuri merkitys sekä suullisella että asiakirjajulkisuudella. Kokoustilanteissa tapahtuva tietojen käsittely sekä listoilla ja pöytäkirjoissa tapahtuva tiedon käsittely, siirto ja säilyttäminen ovat pöytäkirjanpitäjän työn näkökulmasta tärkeitä, mutta välillä monitulkintaisia asioita.

Koulutuksessa pohditaan tiiviisti erilaisten kokous- ja pöytäkirjatilanteiden ja materiaalien käsittelyä ja käyttäytymistä. Koulutus on tiivistetty tietopaketti julkisuuslain keskeisistä asioista pöytäkirjan pitämistyössä. Koulutus on käytännönläheinen ja aihetta käsitellään käytännön esimerkkien kautta. Kouluttajalla on myös kokemusta pöytäkirjan pitäjän työstä.

Koulutus on tarkoitettu kunnan eri toimielinten pöytäkirjanpitäjille. Koulutuksen aikana näkökulma pidetään pöytäkirjan pitäjän työn kannalta keskeisissä asioissa.

Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta.

OHJELMA:

10.00 Koulutus alkaa

Julkisuuslain keskeiset vaikutuksen pöytäkirjanpitäjän työhön
Kokouksen julkisuus ja kokouksessa käsiteltävän aineiston julkisuus - missä vaiheessa julkista ja kenelle?
Salassapidettävät tiedot ja henkilötiedot pöytäkirjassa
Pöytäkirjan tiedoksianto ja julkisuus - mikä on julkista ja kenelle

12.00 Koulutus päättyy

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 12.5.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilö:
Minna Jäkälä, minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu