Tarjouspyynnön laatiminen rakennusurakassa

Tarjouspyynnön laatiminen rakennusurakassa

Hankintayksiköllä on laaja harkintavalta päättää itse, mitä se on hankkimassa ja millä ehdoilla sekä mitä hankinnan kohteen ominaisuuksia se painottaa. Hankintayksikön on hankinnan luonteen ja laajuuden perusteella harkittava vaatimusten tasoa. Laajan rakennusurakoiden tarjouspyynnön tarkkaan mietitty sisältö on ensiarvoisen tärkeä, jotta hankintaprosessissa ei ilmene odottamattomia yllätyksiä. Soveltumattomat tai liian ankarat vaatimukset voivat rajoittaa tarpeettomalla tavalla kilpailua.

Tässä koulutuksessa käydään läpi sitä, mitä hankintayksikön on sisällytettävä tarjouspyyntöön, mitä muuta olisi hyvä huomioida ja mitä vaihtoehtoisia reunaehtoja tarjouspyyntöön kannattaa sisällyttää.

Koulutus sopii sinulle, joka työskentelet rakennusurakoita koskevien julkisten hankintojen parissa tai teet niitä oman työsi ohessa.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii varatuomari Susanna Ijäs. Susanna on Lakimaa Oy:n toimitusjohtaja. Hän on aiemmin toiminut Kuntaliiton lakiyksikön lakimiehenä seitsemän vuoden ajan sekä siviili- että hallintojuristina. Hän on toiminut myös useita vuosia juristina Hämeenlinnan, Espoon ja Helsingin kaupungin palveluksessa. Ijäksellä on taustaa myös valtionhallinnon puolelta sekä pankkimaailmasta. Ijäs on pidetty ja kokenut kouluttaja. Hän on kouluttanut kuntien työntekijöitä, virkamiehiä ja luottamushenkilöitä jo kymmenen vuoden ajan.

Ohjelma julkaistaan pian!

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 10.4.2020.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi