Erityisen tuen tarpeen arviointi sosiaalitoimessa

Erityisen tuen tarpeen arviointi sosiaalitoimessa

Erityistä tukea tarvitsevalla on esimerkiksi kognitiivinen tai psyykkisestä vammasta tai sairaudesta, vakavasta päihdeongelmasta johtuen erityisiä vaikeuksia hakea ja saada tarvitsemiaan sosiaali- tai terveydenhuollon palveluja. Palvelutarpeen arvioinnin toteuttaa sosiaalityöntekijä, joka tekee asiassa tarpeen mukaan yhteistyötä esimerkiksi kuntoutusohjaajan tai sosiaaliohjaajan kanssa. Se, onko henkilö lain tarkoittamalla tavalla erityistä tukea tarvitseva henkilö, harkitaan ja ratkaistaan aina tapauskohtaisesti. Tässä koulutuksessa käydään käytännönläheisesti läpi mitä erityisen tuen tarpeen arvioinnissa on otettava huomioon.

Koulutus sopii kaikille, jotka ovat mukana erityisen tuen tarpeen arvioinnissa.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

Ohjelma julkaistaan pian!

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 13.4.2020.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi