Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

Kunnat omistavat merkittävän määrän kiinteistöjä ja arvokasta irtaimistoa. Omaisuuteen kohdistuu monenlaisia vahinkoriskejä murrosta, vesivuodosta ja tulipalosta aina irtaimiston rikkoutumiseen. Omaisuusvahingon aiheuttamat taloudelliset kustannukset voivat muodostua suuriksi ja jopa vaikeuttaa toimintojen jatkuvuutta. Kunnan tarpeisiin omaisuusvakuutukset suojaavat tehokkaasti toiminnan jatkuvuutta.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii vakuutusmeklari Kim Liljequist NK Vakuutusmeklarit Oy:stä. Kimillä on pitkä kokemus B2C/B2B-myyntitehtävistä ja vakuutus- ja rahoitusalalle hän siirtyi vuonna 2010. Hän on mm. toiminut vakuutusedustajana Tapiolassa ja myyntipäällikkönä OP-Pohjolassa.

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

- Miksi ja miten usein kannattaa kilpailuttaa?
- Kannattaako ottaa mahdolliset tytäryhtiöt mukaan kilpailutukseen?
haasteelliset toimialat / rakennukset / yms.
- Kokonaishankinta vai hankinta osissa; mitä vakuutuslajeja kannattaa kilpailuttaa?
- Mikä on EU-hankinta, kansallinen hankinta, muu hankinta – ja näiden raja-arvot
- Kilpailutusprosessi ja aikataulu pähkinänkuoressa (suunnitteluvaihe, aktiivinen kilpailutusvaihe, päätöksenteko ja jälkityöt)
- Henkilö-, omaisuuden vakuutukset, toiminnan vakuutukset ja ajoneuvovakuutukset; mitä pitää ottaa huomioon tarjouspyyntöä laadittaessa?
- Vakuutusten tarjoajat Suomessa; kuinka monta tarjousta saapunee?

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.4.2020.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi