aikaa alkuun

Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

Kunnat omistavat merkittävän määrän kiinteistöjä ja arvokasta irtaimistoa. Omaisuuteen kohdistuu monenlaisia vahinkoriskejä murrosta, vesivuodosta ja tulipalosta aina irtaimiston rikkoutumiseen. Omaisuusvahingon aiheuttamat taloudelliset kustannukset voivat muodostua suuriksi ja jopa vaikeuttaa toimintojen jatkuvuutta. Kunnan tarpeisiin omaisuusvakuutukset suojaavat tehokkaasti toiminnan jatkuvuutta.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii vakuutusmeklari Kim Liljequist NK Vakuutusmeklarit Oy:stä. Kimillä on pitkä kokemus B2C/B2B-myyntitehtävistä ja vakuutus- ja rahoitusalalle hän siirtyi vuonna 2010. Hän on mm. toiminut vakuutusedustajana Tapiolassa ja myyntipäällikkönä OP-Pohjolassa.

OHJELMA

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

9.00 Koulutus alkaa

- Miksi ja miten usein kannattaa kilpailuttaa?
- Kannattaako ottaa mahdolliset tytäryhtiöt mukaan kilpailutukseen?
haasteelliset toimialat / rakennukset / yms.
- Kokonaishankinta vai hankinta osissa; mitä vakuutuslajeja kannattaa kilpailuttaa?
- Mikä on EU-hankinta, kansallinen hankinta, muu hankinta – ja näiden raja-arvot
- Kilpailutusprosessi ja aikataulu pähkinänkuoressa (suunnitteluvaihe, aktiivinen kilpailutusvaihe, päätöksenteko ja jälkityöt)
- Henkilö-, omaisuuden vakuutukset, toiminnan vakuutukset ja ajoneuvovakuutukset; mitä pitää ottaa huomioon tarjouspyyntöä laadittaessa?
- Vakuutusten tarjoajat Suomessa; kuinka monta tarjousta saapunee?

11.00 Koulutus päättyy

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.4.2020.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen sisältö:
koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki
henri.yli-salomaki@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu