aikaa alkuun

Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Kunnan vakuutusten kilpailuttaminen käytännössä

Kunnat omistavat merkittävän määrän kiinteistöjä ja arvokasta irtaimistoa. Omaisuuteen kohdistuu monenlaisia vahinkoriskejä murrosta, vesivuodosta ja tulipalosta aina irtaimiston rikkoutumiseen. Omaisuusvahingon aiheuttamat taloudelliset kustannukset voivat muodostua suuriksi ja jopa vaikeuttaa toimintojen jatkuvuutta. Kunnan tarpeisiin omaisuusvakuutukset suojaavat tehokkaasti toiminnan jatkuvuutta.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii vakuutusmeklari Kim Liljequist NK Vakuutusmeklarit Oy:stä. Kimillä on pitkä kokemus B2C/B2B-myyntitehtävistä ja vakuutus- ja rahoitusalalle hän siirtyi vuonna 2010. Hän on mm. toiminut vakuutusedustajana Tapiolassa ja myyntipäällikkönä OP-Pohjolassa.

OHJELMA

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

9.00 Koulutus alkaa

- Miksi ja miten usein kannattaa kilpailuttaa?
- Kannattaako ottaa mahdolliset tytäryhtiöt mukaan kilpailutukseen?
haasteelliset toimialat / rakennukset / yms.
- Kokonaishankinta vai hankinta osissa; mitä vakuutuslajeja kannattaa kilpailuttaa?
- Mikä on EU-hankinta, kansallinen hankinta, muu hankinta – ja näiden raja-arvot
- Kilpailutusprosessi ja aikataulu pähkinänkuoressa (suunnitteluvaihe, aktiivinen kilpailutusvaihe, päätöksenteko ja jälkityöt)
- Henkilö-, omaisuuden vakuutukset, toiminnan vakuutukset ja ajoneuvovakuutukset; mitä pitää ottaa huomioon tarjouspyyntöä laadittaessa?
- Vakuutusten tarjoajat Suomessa; kuinka monta tarjousta saapunee?

11.00 Koulutus päättyy

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.4.2020.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen sisältö:
koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki
henri.yli-salomaki@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu