Vammaispalveluiden asiakasmaksut

Vammaispalveluiden asiakasmaksut

Koulutuksessa perehdytään voimassa olevaan vammaispalveluiden asiakasmaksulakiin ja -asetukseen. Koulutuksessa käydään läpi vammaispalveluiden asiakasmaksujen määräytyminen tilanteissa, joissa palveluista peritään maksu, miten maksut määräytyvät, mitkä palvelut ovat maksuttomia ja missä tilanteissa maksu voidaan jättää perimättä. Koulutuksessa käydään läpi myös sitä miten päätökset asiakasmaksuista tulee tehdä.

Koulutus on tarkoitettu vammaispalveluiden asiakasmaksuista vastaaville henkilöille kunnissa, kuntayhtymissä tai muissa organisaatioissa.

Kouluttajana toimii Sami Uotinen. Sami on kokenut sosiaali- ja terveyspalveluiden lainsäädäntöön ja sote-palveluiden järjestämiseen perehtynyt lakimies.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen yhteyshenkilö
Koulutuspäällikkö, Pirjo Ala-Hemmilä