aikaa alkuun

Rekrytointi - Pitäisikö tehdä jotakin?

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Rekrytointi - Pitäisikö tehdä jotakin?

Paikka auki, ilmoitus laadittu, hakemukset vastaanotettu, haastateltavat valittu ja työhaastattelut sovittuna. Kuulostaako tutulta ja turvalliselta rekrytointiprosessilta? Mutta onko se välttämättä kaikista paras vaihtoehto? Olisiko aika tuulettaa tapoja ja löytää uusia ideoita parempien rekrytointien saavuttamiseksi?

Koulutuksessa tarkastellaan rekrytointiprosessia uusin silmin ja sinulle tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa rekrytointia uudella tavalla. Keskiöön nostetaan ihmisten toimintatyylien eroavaisuuksien huomioiminen niin hakuprosessiin osallistuvien asiantuntijoiden kuin työtehtävään haastateltavien osalta. Toimintatyylien piirteiden tarkastelussa suositaan laajasti tunnettua DISC-työkalua, jota suositaan osana rekrytointia yhä enenevässä määrin.

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, joiden tehtävänkuvaan kuuluu rekrytointeihin osallistuminen ja työsuhteiden suunnittelu.

Kouluttajana toimii Marita Lehikoinen, joka on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

OHJELMA

8.45 Testaa yhteytesi

9.00 Koulutus alkaa

Rekrytointiprosessi
- Hyvän ilmoituksen kaava ja yksilöiminen
- Soveltuvien hakijoiden tavoittaminen

Haastattelutilanteesta kaikki irti
- Haastatteluryhmän rakentaminen
- Hyvin suunniteltu haastattelu ja DISC
- Toimintatyylit titteleiden takana

Sitouttaminen
- Mitä tulee huomioida rekrytoinnin jälkeen?
- Miten pitää kiinni hyvästä työntekijästä?

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö: Tuuli Tarukannel,
tuuli.tarukannel@hallintoakatemia.fi , p. 045 612 5664

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu