aikaa alkuun

Rekrytointi - Pitäisikö tehdä jotakin?

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Rekrytointi - Pitäisikö tehdä jotakin?

Paikka auki, ilmoitus laadittu, hakemukset vastaanotettu, haastateltavat valittu ja työhaastattelut sovittuna. Kuulostaako tutulta ja turvalliselta rekrytointiprosessilta? Mutta onko se välttämättä kaikista paras vaihtoehto? Olisiko aika tuulettaa tapoja ja löytää uusia ideoita parempien rekrytointien saavuttamiseksi?

Koulutuksessa tarkastellaan rekrytointiprosessia uusin silmin ja sinulle tarjotaan vaihtoehtoisia tapoja toteuttaa rekrytointia uudella tavalla. Keskiöön nostetaan ihmisten toimintatyylien eroavaisuuksien huomioiminen niin hakuprosessiin osallistuvien asiantuntijoiden kuin työtehtävään haastateltavien osalta. Toimintatyylien piirteiden tarkastelussa suositaan laajasti tunnettua DISC-työkalua, jota suositaan osana rekrytointia yhä enenevässä määrin.

Koulutus on tarkoitettu henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, joiden tehtävänkuvaan kuuluu rekrytointeihin osallistuminen ja työsuhteiden suunnittelu.

Kouluttajana toimii Marita Lehikoinen, joka on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

OHJELMA

8.45 Testaa yhteytesi

9.00 Koulutus alkaa

Rekrytointiprosessi
- Hyvän ilmoituksen kaava ja yksilöiminen
- Soveltuvien hakijoiden tavoittaminen

Haastattelutilanteesta kaikki irti
- Haastatteluryhmän rakentaminen
- Hyvin suunniteltu haastattelu ja DISC
- Toimintatyylit titteleiden takana

Sitouttaminen
- Mitä tulee huomioida rekrytoinnin jälkeen?
- Miten pitää kiinni hyvästä työntekijästä?

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo
040-7529717
lauri.vahatalo@hallintoakatemia.fi

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu