Tiukkapiposta strategistiksi – tuottavuutta kasvattava henkilöstöjohtaja

Tiukkapiposta strategistiksi – tuottavuutta kasvattava henkilöstöjohtaja

Hyvin suunniteltu henkilöstöstrategia tuottaa parhaimmillaan merkittäviä säästöjä. Mutta pelkästään taidokkaasti muotoillulla suunnitelmalla ei ole paljoakaan käyttöä, jos sen toteuttaminen jää puolitiehen. Tässä webinaarissa käsitellään, miten taitavalla henkilöstöjohtamisella voidaan saavuttaa merkittävää tuottavuuden kasvua kunnissa.

Taitava henkilöstöjohtaja ei ainoastaan puhu kauniita ja laadi suunnitelmia, vaan saa työntekijät toimimaan yhteisen hyvän puolesta. Webinaarissa keskitytään käytännön keinoihin, joilla voidaan vaikuttaa motivaatioon, tuottavuuteen ja työyhteisön toimintakykyyn.

Webinaari on tarkoitettu esimiesasemassa työskenteleville henkilöstöhallinnon asiantuntijoille kunnissa ja kuntayhtymissä.

Kouluttajana toimii Katariina Sorvanto, KataKoski Oy. Katariina on lakimies, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – myös itse esimiehenä työskennellen.

Katariina on innostava ja pidetty, yli kymmenen vuoden kouluttajakokemuksella toimiva juristi. Koulutustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työ- ja virkamiesoikeudellisissa kysymyksissä.

8.45 Testaa yhteytesi

Hyvän henkilöstöjohtamisen periaatteet
- Miten motivoida ja vaatia yhtä aikaa?
- Käytäntöön ja toimintaan orientoitunut esimies – keppiä ja porkkanaa

Alisuoriutuminen
- Mistä alisuoriutumisen tunnistaa ja miten siihen voi tai pitää puuttua?
- Keinoja organisaation toiminnan kehittämiseen

Laki ja käytäntö henkilöstöjohtajan tukena
- Hyvien käytäntöjen ja lain yhteensovittaminen
- Muita ajankohtaisia asioita henkilöstöjohtajille

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo