Mitä kunta voi määrätä henkilöstön someohjeissa?

Mitä kunta voi määrätä henkilöstön someohjeissa?

Onko kuntasi someohjeiden päivittäminen ajankohtaista? Mietitkö, mistä asioista niissä voi määrätä?

Työntekijän henkilökohtainen ja työrooli voivat helposti sekoittua sosiaalisessa mediassa. Mitä kunta voi määrätä omissa someohjeissaan henkilöstön osalta ja missä kohden työnantaja voi reagoida henkilöstönsä somekäyttäytymiseen?

Entä miten työnantaja voi kannustaa myönteiseen somekäyttäytymiseen? Koulutus sisältää runsaasti käytännön esimerkkejä.

Kouluttajana toimii Katariina Sorvanto, KataKoski Oy. Katariina on lakimies, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – myös itse esimiehenä työskennellen.

Katariina on innostava ja pidetty, yli kymmenen vuoden kouluttajakokemuksella toimiva juristi. Koulutustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työ- ja virkamiesoikeudellisissa kysymyksissä.

OHJELMA:

8.45 Testaa yhteytesi

Mikä on kunnan someohjeiden merkitys juridisesti?

Mitä asioita someohjeessa voi olla ja mitä ei?

Työntekijän sananvapaus vs. lojaliteettivelvoite työnantajaa kohtaan

Millä tavalla työnantaja voi valvoa henkilöstönsä toimintaa sosiaalisessa mediassa?

Työnantajan keinovalikoima, jos ohjeita ei noudateta

Miten someohjeet kannattaa hyväksyä?

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo