Uusi työaikalaki ja TTES

Uusi työaikalaki ja TTES

Työaikalain muutos toi mukanaan merkittävän joukon uudistuksia, jotka koskettavat kunnissa sovellettavia työehtosopimuksia. Erityisesti TTES:n tulkinta on muuttunut ja tässä koulutuksessa keskitytäänkin työaikalakiin tuntitessin näkökulmasta.

Miten TTES:n alaisen työntekijän ylitöiden ja työajan kertymä tulee huomioida uudistuksen myötä ja miten muutos vaikuttaa palkanlaskuun? Entä mitä tarkoittaa joustotyöaikauudistus TTES:n mukaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat tässä koulutuksessa vastauksen.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti henkilöstöhallinnon ja palkanlaskennan parissa työskenteleville asiantuntijoille ja sihteereille kuntayhtymissä ja kunnissa, jotka soveltavat työssään tuntitessiä.

Koulutuksen aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle ja näin saada apua työssäsi kohtaamiin haasteisiin. Kysymykset kannattaa laatia etukäteen. Mikäli niihin ei ehditä vastaamaan koulutuksen aikana, sinulle vastataan sähköpostitse.

Kouluttajana toimii OTM, lakimies Liisa Reunamäki.

Mitä uudesta työaikalaista pitää huomioida erityisesti tuntitessin näkökulmasta?

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

9.00 Koulutus alkaa.

Uusi työaikalaki
- Keskeisimmät uudistukset
- Mitkä uudistukset koskettavat TTES:iä/KVTES:iä?

Käytännön ratkaisut
- Miten käytännössä joustotyöaika tai työaikapankki voidaan toteuttaa?
- Palkanlaskenta ja työaikakertymien hallinta
- Miten uusi työaikalaki vaikuttaa palkan laskentaan?
- Kuinka hallita työaikoja?

11.00 Koulutus päättyy.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Ulla Tirronen
ulla.tirronen@hallintoakatemia.fi