Uusi työaikalaki 1.1.2020 ja TTES

Uusi työaikalaki 1.1.2020 ja TTES

Työaikalain muutos tuo mukanaan merkittävän joukon uudistuksia, jotka koskettavat myös kunnissa sovellettavia työehtosopimuksia. Kaikkia työehtosopimuksia uudistus ei koske, mutta erityisesti TTES:n tulkinta tulee muuttumaan lain uudelleen muotoilun myötä.

Miten TTES:n alaisen työntekijän ylitöiden ja työajan kertymä tulee huomioida uudistuksen myötä ja miten muutos vaikuttaa palkanlaskuun? Entä, mitä tarkoittaa joustotyöaikauudistus TTES:n mukaan? Muun muassa näihin kysymyksiin saat tässä koulutuksessa vastauksen.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti henkilöstöhallinnon ja palkanlaskun parissa työskenteleville asiantuntijoille ja sihteereille kuntayhtymissä ja kunnissa.

Koulutuksen aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle ja näin saada apua työssäsi kohtaamiin haasteisiin. Kysymykset kannattaa laatia etukäteen. Mikäli niihin ei ehditä vastaamaan koulutuksen aikana, sinulle vastataan sähköpostitse.

Kouluttaja ilmoitetaan myöhemmin.

12.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

13.00 Koulutus alkaa.

Uusi työaikalaki
- Keskeisimmät uudistukset
- Mitkä uudistukset koskettavat TTES:iä/KVTES:iä?

Käytännön ratkaisut
- Miten käytännössä joustotyöaika tai työaikapankki voidaan toteuttaa?

Palkanlaskenta ja työaikakertymien hallinta
- Miten uusi työaikalaki vaikuttaa palkan laskentaan?
- Kuinka hallita työaikoja?

15.00 Koulutus päättyy.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo