aikaa alkuun

Osaaminen keskiöön ja tuottavuus kasvuun

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Osaaminen keskiöön ja tuottavuus kasvuun

Kunnat työllistävät suuren joukon eri alojen ammattilaisia, joiden yhteistyö on kunnan toiminnan kannalta välttämätöntä. Toisinaan yhteistyö kuitenkin takkuaa, jolloin toisten alojen tuntemuksesta ja laajasta osaamisesta on hyötyä.

Webinaarissa käsitellään kuntien mahdollisuuksia vahvistaa työntekijöidensä osaamista ja tuottavuuden kasvattamista osaamista jakamalla ja kehittämällä. Aihetta lähestytään erityisesti käytännön toimenpiteiden kautta, jotta työyhteisössä oleva osaaminen tulisi hyödynnettyä ja työssä suoriutuminen kasvaisi. Sinulle esitellään muun muassa hyvin organisoidun viestinnän ja tehtävien jakamisen merkitys työyhteisön toiminnan kannalta.

Webinaari on tarkoitettu erityisesi henkilöstöhallinon asiantuntijoille sekä henkilöstöjohtajille, jotka työkseen suunnittelevat ja organisoivat tiimien toimintaa, työntekijöiden kouluttautumista sekä yhteistyöverkostojen rakennetta.

Kouluttajana toimii Marita Lehikoinen, joka on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

OHJELMA

8.45 Testaa yhteytesi

9.00 Koulutus alkaa

Osaamisesta
- Osaamisen tunnistaminen
- Työtehtävien ja osaamisen yhdistäminen
- Osaamisen jakaminen

Osaava työyhteisö ja tuottavuuden kasvu
- Työyhteisön roolien merkitys
- Osaamisen muuttaminen euroiksi

Työtehtävien uudelleen organisoiminen
- Tehtävät osaamisen mukaan
- Tiimityöskentelyn hyödyt

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo
040-7529717
lauri.vahatalo@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu