PERUTTU! Osaaminen keskiöön ja tuottavuus kasvuun

Kunnat työllistävät suuren joukon eri alojen ammattilaisia, joiden yhteistyö on kunnan toiminnan kannalta välttämätöntä. Toisinaan yhteistyö kuitenkin takkuaa, jolloin toisten alojen tuntemuksesta ja laajasta osaamisesta on hyötyä.

Webinaarissa käsitellään kuntien mahdollisuuksia vahvistaa työntekijöidensä osaamista ja tuottavuuden kasvattamista osaamista jakamalla ja kehittämällä. Aihetta lähestytään erityisesti käytännön toimenpiteiden kautta, jotta työyhteisössä oleva osaaminen tulisi hyödynnettyä ja työssä suoriutuminen kasvaisi. Sinulle esitellään muun muassa hyvin organisoidun viestinnän ja tehtävien jakamisen merkitys työyhteisön toiminnan kannalta.

Webinaari on tarkoitettu erityisesi henkilöstöhallinon asiantuntijoille sekä henkilöstöjohtajille, jotka työkseen suunnittelevat ja organisoivat tiimien toimintaa, työntekijöiden kouluttautumista sekä yhteistyöverkostojen rakennetta.

Kouluttajana toimii Marita Lehikoinen, joka on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

8.45 Testaa yhteytesi

Osaamisesta
- Osaamisen tunnistaminen
- Työtehtävien ja osaamisen yhdistäminen
- Osaamisen jakaminen

Osaava työyhteisö ja tuottavuuden kasvu
- Työyhteisön roolien merkitys
- Osaamisen muuttaminen euroiksi

Työtehtävien uudelleen organisoiminen
- Tehtävät osaamisen mukaan
- Tiimityöskentelyn hyödyt

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo
lauri.vahatalo@hallintoakatemia.fi