Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUTTU! Osaaminen keskiöön ja tuottavuus kasvuun

Kunnat työllistävät suuren joukon eri alojen ammattilaisia, joiden yhteistyö on kunnan toiminnan kannalta välttämätöntä. Toisinaan yhteistyö kuitenkin takkuaa, jolloin toisten alojen tuntemuksesta ja laajasta osaamisesta on hyötyä.

Webinaarissa käsitellään kuntien mahdollisuuksia vahvistaa työntekijöidensä osaamista ja tuottavuuden kasvattamista osaamista jakamalla ja kehittämällä. Aihetta lähestytään erityisesti käytännön toimenpiteiden kautta, jotta työyhteisössä oleva osaaminen tulisi hyödynnettyä ja työssä suoriutuminen kasvaisi. Sinulle esitellään muun muassa hyvin organisoidun viestinnän ja tehtävien jakamisen merkitys työyhteisön toiminnan kannalta.

Webinaari on tarkoitettu erityisesi henkilöstöhallinon asiantuntijoille sekä henkilöstöjohtajille, jotka työkseen suunnittelevat ja organisoivat tiimien toimintaa, työntekijöiden kouluttautumista sekä yhteistyöverkostojen rakennetta.

Kouluttajana toimii Marita Lehikoinen, joka on intohimoinen johdon ja työyhteisöjen valmentaja, coach, fasilitaattori ja kehittäjä. Hän luotsaa organisaatioita läpi muutostuskan, auttaa resurssien allokoinnissa, oivalluttaa johtoa johtamaan tilanteiden vaatimalla tavalla ja rohkeasti kokeilemaan erilaisia tapoja menestyä.

OHJELMA

8.45 Testaa yhteytesi

9.00 Koulutus alkaa

Osaamisesta
- Osaamisen tunnistaminen
- Työtehtävien ja osaamisen yhdistäminen
- Osaamisen jakaminen

Osaava työyhteisö ja tuottavuuden kasvu
- Työyhteisön roolien merkitys
- Osaamisen muuttaminen euroiksi

Työtehtävien uudelleen organisoiminen
- Tehtävät osaamisen mukaan
- Tiimityöskentelyn hyödyt

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo
040-7529717
lauri.vahatalo@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu