Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUTTU! Kesätyöntekijöiden rekrytointi - Mitä tulee ottaa huomioon?

Kunnat tarjoavat joka vuosi kymmeniä tuhansia kesätyöpaikkoja niin nuorille kuin varttuneemmillekin työntekijöille. Moni tehtävistä on sellainen, että se jäisi ilman motivoitunutta kesätyöntekijää tekemättä. Vastaavasti monelle, etenkin nuorelle, kunnan tarjoama kesätyö saattaa olla ensimmäinen kosketus työelämään.

Koulutuksessa käsitellään käytännön lähtökohdista käsin, mitä kesätyöntekijöiden valinnassa, palkkauksessa ja työsopimuksessa tulee ottaa huomioon. Asioita tarkastellaan lakien ja hyvien käytäntöjen näkökulmasta ja koulutus tarjoaa sinulle keinoja, joilla voit halutessasi ottaa vastuuta innokkaan ja ahkeran uuden työntekijäjoukon rekrytoimisesta.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti rekrytoinnin ja työsopimusten parissa työskenteleville henkilöille palkka- ja henkilöstöhallinnossa, jotka käsittelevät kesätyöntekijöiden palkkaus- ja rekrytointiprosessia keskisuurissa ja pienissä kunnissa.

Kouluttajana toimii Mänttä-Vilppulan kaupungin henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg, jolla on vuosien kokemus kuntaorganisaatioiden henkilöstöhallinnon kehittämisestä. Hän tarkastelee koulutuksissaan aiheita käytännöstä lähtevien esimerkkien kautta ja tarjoaa osallistujille konkreettisia keinoja henkilöstöhallinnon tehtävien sujuvoittamiseen.

OHJELMA

8.45 Testaa yhteytesi

9.00 Koulutus alkaa

Kesätyöntekijöiden rekrytoiminen
- Soveltuvien hakijoiden tavoittaminen ja näkyvyys
- Minkälaisiin tehtäviin kesätyöntekijöitä voidaan rekrytoida?
- Yhdenvertaisuus rekrytointiprosessissa – millä kriteereillä kesätyöntekijät valitaan?

Kesätyöntekijän palkkaus
- Kesätyöntekijän palkan ja siitä maksettavien sivukulujen määräytyminen
- Työtehtävän vaativuus ja palkkaus

Kesätyöntekijän työsopimus
- Nuoren kanssa solmittavan työsopimuksen erityispiirteet
- Tehtävien vaativuuden ja vastuiden arvioiminen suhteessa työntekijän kokemukseen ja ikään.
- Kesätyöntekijän perehdytys – oikeudet ja velvollisuudet

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö
Lauri Vähätalo
040-7529717
lauri.vahatalo@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Mikko Nyberg


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu