Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUUTETTU: Uusi työaikalaki 1.1.2020 ja KVTES– Miten työaikalain muutos vaikuttaa KVTES:n tulkintaan?

Työaikalain muutos tuo mukanaan merkittävän joukon uudistuksia, jotka koskettavat myös kunnissa sovellettavia työehtosopimuksia. Muutokset vaikuttavat erityisesti TTES:n ja KVTES:n alaisiin työntekijöihin.

Miten työntekijän ylitöiden ja työajan kertymä tulee huomioida uudistuksen myötä ja miten muutos vaikuttaa palkanlaskuun? Entä, mitä tarkoittaa joustotyöaikauudistus? Muun muassa näihin kysymyksiin saat tässä koulutuksessa vastauksen.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti henkilöstöhallinnon ja palkanlaskun parissa työskenteleville asiantuntijoille ja sihteereille kuntayhtymissä ja kunnissa.

Koulutuksen aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle ja näin saada apua työssäsi kohtaamiin haasteisiin. Kysymykset kannattaa laatia etukäteen. Mikäli niihin ei ehditä vastaamaan koulutuksen aikana, sinulle vastataan sähköpostitse.

Kouluttajana toimii OTM, lakimies Liisa Reunamäki.

8.45 Testaa yheytesi

9.00 Koulutus alkaa

Uusi työaikalaki
- Mitkä uudistukset koskettavat KVTES:iä?

Käytännön ratkaisut
- Miten käytännössä joustotyöaika, liukuva työaika tai työaikapankki voidaan toteuttaa?

Palkanlaskenta ja työaikakertymien hallinta
- Miten uusi työaikalaki vaikuttaa palkan laskentaan?
- Miten työajanseuranta muuttuu?
- Kuinka hallita työaikoja?

11.00 Koulutus päättyy

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö
Minttu Jäkälä
minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu