PERUUTETTU: Uusi työaikalaki 1.1.2020 ja KVTES– Miten työaikalain muutos vaikuttaa KVTES:n tulkintaan?

Työaikalain muutos tuo mukanaan merkittävän joukon uudistuksia, jotka koskettavat myös kunnissa sovellettavia työehtosopimuksia. Muutokset vaikuttavat erityisesti TTES:n ja KVTES:n alaisiin työntekijöihin.

Miten työntekijän ylitöiden ja työajan kertymä tulee huomioida uudistuksen myötä ja miten muutos vaikuttaa palkanlaskuun? Entä, mitä tarkoittaa joustotyöaikauudistus? Muun muassa näihin kysymyksiin saat tässä koulutuksessa vastauksen.

Koulutus on tarkoitettu erityisesti henkilöstöhallinnon ja palkanlaskun parissa työskenteleville asiantuntijoille ja sihteereille kuntayhtymissä ja kunnissa.

Koulutuksen aikana sinun on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle ja näin saada apua työssäsi kohtaamiin haasteisiin. Kysymykset kannattaa laatia etukäteen. Mikäli niihin ei ehditä vastaamaan koulutuksen aikana, sinulle vastataan sähköpostitse.

Kouluttajana toimii OTM, lakimies Liisa Reunamäki.

8.45 Testaa yheytesi

Uusi työaikalaki
- Mitkä uudistukset koskettavat KVTES:iä?

Käytännön ratkaisut
- Miten käytännössä joustotyöaika, liukuva työaika tai työaikapankki voidaan toteuttaa?

Palkanlaskenta ja työaikakertymien hallinta
- Miten uusi työaikalaki vaikuttaa palkan laskentaan?
- Miten työajanseuranta muuttuu?
- Kuinka hallita työaikoja?

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö
Minttu Jäkälä
minttu.jakala@hallintoakatemia.fi