Hallitse Teams-palaverit

Hallitse Teams-palaverit

Microsoft Teams on hyvä ja näppärä ohjelma esimerkiksi kunnan sisäiseen viestintään. Ota Teams tehokäyttöön ja huomaa, miten aikaasi säästyy ja tieto kulkee. Tässä webinaarissa tutustutaan Teamsin ominaisuuksiin ja mahdollisuuksiin. Teams -kokoukset ovat rationaalinen tapa hoitaa palaverit. Ääni, video, sisällönjako ja chat ovat perusominaisuuksia, mutta yllätyt kaikista lisäominaisuuksista. Tule oppimaan webinaariin!

Koulutus on tarkoitettu kaikille kunnissa työskenteleville, jotka jo käyttävät tai suunnittelevat Teamsin käyttöä. Houkuttele kollega mukaan!

Kouluttajana toimii tieto- ja teknologia-asia Jarkko Koivuniemi. Hänellä on pitkä kokemus kouluttamisesta. Jarkko on pidetty kouluttaja, jota kehutaan esimerkiksi käytännönläheisyydestä ja arjen esimerkkien kertomisesta.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

OHJELMA:

klo 12.45 Voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

• Mitä Teamsissa voi tehdä?
• Tiedostojen käyttö ja muokkaus yhdessä
• Keskusteluita lisää, sähköpostia vähemmälle
• Muistiinpanot, tarkistuslistat ja pöytäkirjat
• OneNote -muistikirjaan koko tiimille
• Mobiililaitteiden ja läppärin yhteistyö
• Pelisäännöt tiimissä ja Teams avuksi
• Kuka tekee, mitä tekee ja milloin tekee?
• Asiat ja tehtävät järjestykseen
• Planner ja kortit

klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin 5 minuutin mittainen tauko.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi