Lukion uusi OPS: Miten lukio-opiskelija alkaa...

Lukion uusi OPS: Miten lukio-opiskelija alkaa ymmärtää ja käyttää saamaansa arviointipalautetta?

Lukion uuden opetussuunnitelman käyttöönottoa valmistellaan paikallisella tasolla. Arvioinnin monet tehtävät ja vaikutukset oppimiseen tekevät siitä hyvin keskeisen elementin lukiokoulutuksen uudistumistyössä.

Webinaarin tavoitteena on syventää opettajien arviointitietoja ja taitoja ts. sellaista arviointiosaamista, joita opettajat tarvitsevat omassa arviointityössään lukiokoulutuksessa.

Koulutus on tarkoitettu lukiokoulutuksen opetushenkilöstölle sekä muille paikallisesta opetussuunnitelmatyöstä vastaaville, esimerkiksi OPS-tiimien vetäjille ja rehtoreille.

OHJELMA:

klo 12.45 Voit halutessasi tarkistaa yhteyden toimivuuden

klo 13.00 Koulutus alkaa, tervetuloa!

OHJELMA:

klo 12.45 Voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 13.00 Koulutus alkaa, tervetuloa!

Mitä arvioinnin peruskäsitteitä kaikkien lukiokoulutuksen opettajien tulee ymmärtää samalla tavalla?

Arvioinnin roolit ja tehtävät lukiokoulutuksen opettajan ja opiskelijan näkökulmista

Miten toteutan itse- ja vertaisarviointia niin, että se kehittää opiskelijan ymmärrystä saamastaan palautteesta ja että hän osaa toimia sen mukaisesti

Laaja-alaisen osaamisen tavoitteet osana oppiaineen arviointia

klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin tauko.

Kouluttaja, Najat Ouakrim-Soivion, KT, FL, kokemus koulutuksen eri tehtävissä on laaja: aineenopettajan, rehtorin, opettajakouluttajan, Opetushallituksen tehtävien ja tutkijan työn lisäksi, hän on viimeisimmäksi julkaissut tietokirjan Oppimisen ja osaamisen arviointi (Otava, 2016).

"Najat on innostava, selkeä ja arvioinnin monet eri ulottuvuudet erinomaisesti hallitseva kouluttaja. "

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilöt:
Koulutuspäällikkö, Pirjo Ala-Hemmilä