Epäasiallisen kohtelun torjunta

Epäasiallinen kohtelu voi tarkoittaa mitä tahansa seksuaalisesta häirinnästä aina työporukan ulkopuolelle sulkemiseen. Sen tunnistaminen on usein helppoa, mutta siitä puhuminen ja puheeksi ottaminen tuottavat stereotyyppisesti meille suomalaisille erityisiä hankaluuksia. Työyhteisön kannalta juuri puhumattomuus ja hiljainen hyväksyminen pahimmillaan vahvistavat negatiivista ilmiötä.

Webinaarissa käsitellään käytännöstä lähtevien esimerkkien avulla, miten epäasiallista kohtelua voidaan torjua ja näin kohentaa työssä jaksamista. Sinulle annetaan työkaluja tunnistaa riskejä ja puuttua niin kiusaamiseen kuin syrjintään.

Koulutus on suunnattu erityisesti henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, työsuojeluvaltuutetuille ja -vastaaville mutta sen sisältö soveltuu myös muille epäasiallisen kohtelun vähentämisen parissa työskenteleville.

Kouluttajana toimii Katariina Sorvanto, KataKoski Oy. Katariina on lakimies, joka on tutustunut laajasti johtamiseen ja organisaatioiden toimintaan sekä teoriassa että käytännössä – myös itse esimiehenä työskennellen.

Katariina on innostava ja pidetty, yli kymmenen vuoden kouluttajakokemuksella toimiva juristi. Koulutustehtävien lisäksi hän konsultoi asiakkaitaan työ- ja virkamiesoikeudellisissa kysymyksissä.

8.45 Testaa yhteytesi

Tunnistaminen
- Mikä on epäasiallista kohtelua?
- Miten toimia, jos havaitsee epäasiallista käytöstä?

Torjunta
- Laki epäasiallista kohtelua kokeneen turvana
- Työyhteisön ja luottamusmiesten tuki

Ennalta ehkäisy
- Pelisäännöt
- Yhteisöllisyyden vahvistaminen

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta (muistathan kirjautua sisään!). Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

50-75 hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen yhteyshenkilö: Tuuli Tarukannel,
tuuli.tarukannel@hallintoakatemia.fi , p. 045 612 5664

Koulutusarvostelu