Palvelut ja hinnasto

HALUATKO KOULUTTAA ETÄNÄ? 

Kokeile videokoulutus.fi -sivustoa: voit ostaa tarpeesi mukaan yksittäisiä tunteja tai vuosilisenssin sivustolle. 

VIDEOKOULUTUS.FI -ALUSTAN KÄYTTÖ OMIEN KOULUTUKSIEN JÄRJESTÄMISEEN

 

1) Haluan pitää yksittäisen koulutuksen sivustolla
Voit pitää kätevästi omat etäkoulutuksesi videokoulutus.fi -alustan kautta itsenäisesti striimaten. Mikäli haluat pitää koulutuksen videokoulutus.fi -alustan kautta, ota meihin yhteyttä sähköpostitse: info@hallintoakatemia.fi, niin teemme teille tarjouksen.

Koulutusyhteys on testattavissa enintään 60 minuuttia ennen lähetyksen alkamista. Tästä ajasta ei veloiteta maksua. 

Mikäli haluat testata koulutusta ennen sen sen pitämistä, ole yhteydessä info@hallintoakatemia.fi -sähköpostiin, niin saat maksuttoman testitunnuksen, jolla voit harjoitella käyttöä ennen koulutustasi. 

Jos haluat koulutuksesta myös jälkikäteen katsottavan valmiiksi editoidun tallenteen, on tämän hinta 50 euroa/tallenne (+ alv 24 %).

2) Haluan tulla studioon ja pitää yksittäisen koulutuksen vaivatta

Varaa aika koulutuksellesi Tampereen studioltamme, jossa me autamme lähetyksesi teknisissä osuuksissa. Sinun tarvitsee toimittaa koulutuksen materiaali meille pdf-muodossa viimeistään edellisenä arkipäivänä. Laitamme sinulle koulutuslähetyksen valmiiksi ja meidän kauttamme saat linkin osallistujille jaettavaksi. 

Pyydä tarjousta laittamalla meille viestiä osoitteeseen info@hallintoakatemia.fi.

3) Haluan pitää kaikki etäkoulutukseni sivustolla 
Jos tarpeesi on pidempiaikainen, voit ostaa alustalle myös vuosilisenssin, joka sisältää oman videokoulutusten markkinointisivun sekä lisämaksusta tallennesivun: 

Vuosilisenssillä saat oman sivuston verkkokauppaamme (www.videokoulutus.fi/organisaatiosinimi) ja voit koota koulutustallenteita oman osoitteesi taakse. Sivut toimivat samalla kätevästi myös markkinointi- ja tallennetilaussivustona. 

Videokoulutusalustan vuosilisenssin hinta on 500 € (+ alv 24 %). Vuosilisenssiin kuuluu alustan käyttö webinaarien pitämiseen. Vuosilisenssiin ei kuulu oikeus tallenteiden lataamiseen videokoulutusalustalle.

Voit luoda alustalle myös oman videotallennekirjaston, jonne Tilaaja voi ladata koulutustensa tallenteita ostamansa tilan puitteissa. Tallennekirjasto toimii myös tallenteiden myyntipaikkana. Hinnoittelu tapahtuu portaittain käytettävän tilan mukaisesti (hinnat sisältävät em. vuosilisenssin):

- 10 gt maksaa 1500 euroa (+ alv 24 %)
- 20 gt maksaa 2100 euroa (+ alv 24 %) 
- 30 gt maksaa 2600 euroa (+ alv 24 %)

Vuosikustannuksen hintaan sisältyy yrityksen oman ulkoasun mukaisesti laadittu sivusto, jolle pystyy omatoimisesti striimaamaan webinaareja sekä lataamaan videotallenteita tilatun palvelintilan puitteissa. Sivusto toimii samanaikaisesti tallenteiden myyntipaikkana. Pystyt hallinnoimaan itse omilla tunnuksillasi omaa sivustoasi. 


ETÄKOULUTUSKONSULTOINTI

Teemme organisaatioille myös käyttöönotto-/etäkoulutuskonsultointia konsultointipäivähintaan. Konsultointipäivän hinta on 690 € / pv (+ alv 24 %).

LISÄTIETOA:

info@hallintoakatemia.fi

Tuuli Tarukannel
puh. 045 612 5664

 

Henri Yli-Salomäki
puh. 040 528 7109

 

Pirjo Ala-Hemmilä
puh. 040 752 9719